Gå på vatten

Hellu! Jeg har enda ikke fått klærne jeg bestilte, og jeg sjekket det opp på posten.no når det ville komme, og det kommer ikke før 9. september...... så da kommer det jeg har kjøpt fra Mo og tingene fra internett :-) Og sminkevideoen kommer når jeg har funnet ut hvordan jeg skal redigere den, hahaha

Idag på skolen hadde vi Mat og helse, og en halvtime før vi skulle slutte, hørte vi bare brannalarmen gå! Og det var ikke vi som hadde glemt å skru av ovnene eller noe, sånn som det alltid bruker å være. Da vi gikk ut, så vi at hele korridoren var overfylt av røyk!! Jeg ble litt glad, for hvis skolen hadde brent ned, hadde jeg kunne sovet lenge istedenfor at jeg trengte å legge meg tidlig for å stå opp til skolen, HEHE. Selvom det egentlig var litt skremmende med tanke på at halve klassen satt oppe og ikke kunne ha kommet seg ned trappa hvis det var brann der. JAJA, det gikk bra, og folkene gikk inn igjen, også fortsatte vi å spise frokost på Mat og helse..... Selvom klokken var kvart på to.
Igår var mange folk hos Tæmæs og Kari. Og jeg fant meg et nytt profilbilde, jeg visste ikke at det ble tatt av meg selv :)

NEIDA EG BARE JÅSSA, tok det med vilje sånn at jeg kunne legge det ut på bloggen for å tulle og si at jeg ikke visste at det ble tatt.

Og der smilte vi med vårt peneste smil i verden

NAIS GURL!  Kari tok forresten enda et bilde av meg som jeg VIRKELIG IKKE ANTE ble tatt ; P ;) :p

var jeg ikke fin hehe. NEIDA :P:P:PXDXDXD OMG LIKSQMAeøfkM3RKF
oGSÅ tok vi flere bilder der vi stod ved kari sin dør og var helt seriøse. Vet forresten at man ikke får tak i andre bilder med så sykt bra kvalitet heller:)

Se kvaliteten!! Ser jo redigert ut, men det er 2tlly uredigert lovr deg!
JAHH:P det var bildene fra igår, alle var 10000000000% helt seriøse særr.BILR FRA IDG, og outfit i SPEILET omg sååÅÅååÅ fj0rtiz ;$Jeg og dobbelthaka mi blir veldig glad for komplimenter :-)
Også tok jeg snikbilder av folk i timen

OPS AVSLØRT HEHE FETTE EID.

Fan eg e skumel ik sant??; ) ; ) ; )

Såå tok jeg bilde av Evy, læreren vår i mattetimen siden jeg ikke forstår en DRITT og ikke orket å følge med mer.

JAAAAAAA, x'en min bi fløttæ så bi dæ 898/9984 - (hs) = 677 (VS) = xxxx 98

OGSÅ MÅ DU SÆTT DÆ OPP SJÅ HER SKA BÆRE FINN DÆ FRAM I BOKÆÆi Nora no tar du å lægg bort dæ kamerae.

Trur du dæ??? vil heller ta fine bildæ av me sjøl enn å jær matte e ikke førstårNice girls med nice eyes som tar bilder av seg selv med kameraet mitt!Jeg skal bli masterchef man

Nydeligste gruppen i verden!! Bjørn og Pølse med laks.... fin bakgrunn
And that's it man

-Nora 

6 kommentarer

marthe

06.sep.2011 kl.19:48

TØFT ASSS

kari

06.sep.2011 kl.19:51

f3t3 fine bilderXD i aallaaaaa fall veggbilde av me!:)

Nora

06.sep.2011 kl.19:55

Takk marthe; DD ;D;D ;D :P

Kari: Vet;O DU E FANMÆ ALLTI FIN :$$

06.sep.2011 kl.21:47

Plis lag video dar du spælle og søng! Sånn seriøs sønging :) du e sykt flenk!

Nora

07.sep.2011 kl.15:43

Anonym: Hehehehhh, e veit no ikke helt om e bi å legg ut når e sønge på bloggen då, men avåtell e dæ videoæ på youtube brukern min:D noraaej! ooog tusentakk<3

08.sep.2011 kl.21:10

ok jær dæ:D

Skriv en ny kommentar

hits